Eigenaar Kryo

Ervaring

Met meer dan 20 jaar werkervaring als IT manager, consultant, strategisch IT adviseur, programmamanager en diverse interim functies heb ik in veel verschillende ICT-omgevingen rondgelopen.

Ik kan het best worden omschreven als een persoon met brede automatiseringskennis op het gebied van informatiemanagement, ontwerp, netwerk operations, security, implementatie, migratie, ontvlechting, transitie van beheer naar regie ICT-omgevingen. Daarnaast heb ik veel ervaring in het begeleiden en opzetten van complexe ICT -projecten en het opzetten, managen van een ICT-afdeling, het regievoeren en opzetten daarvan van externe beheerpartijen alsmede het begeleiden van diverse outsourcingstrajecten. Ik heb daarnaast informatiebeveiliging hoog in het vaandel staan.

Persoonlijk zie ik het toepassen van ICT als een gereedschap om bedrijfsdoelstellingen te behalen. Ik heb nen positieve, praktische, innovatieve, service- en resultaatgerichte instelling, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Ook ben ik een echte teamplayer, communicatief vaardig, enthousiast, initiatiefrijk en kan zonder problemen op management- en directieniveau presteren en acteren.