Kryo

Interim management

Kryo biedt interim managers die passen bij uw organisatie.

U worstelt met een managementvraagstuk over bijvoorbeeld uitbesteding, inrichting van de informatievoorziening van uw organisatie. U wil het onbesprokene bespreekbaar maken. De vanzelfsprekendheid ter discussie stellen. U zoekt de verandermanager die eindelijk de slag kan maken waar u al jaren op wacht.

Dan wordt het tijd voor een interim manager van KRYO. Een interim manager die zichzelf overbodig maakt. Want KRYO is pas tevreden als uw organisatie zonder onze interim manager verder kan. Daar helpen wij u graag bij.

Professionalisering, samenwerking of strategie

Interim managers van KRYO zijn geen symptoombestrijders. Wij verdiepen ons in uw vraag. Wilt u de rust herstellen, professionaliseren of marktgerichter werken? Wilt u samenwerking bevorderen of een nieuwe strategie inbedden en omzetten in handelen? Bij de interim managers van KRYO zijn deze vraagstukken in betrouwbare handen.

Interim managers met structurele oplossingen?
KRYO biedt een interim manager die past bij uw organisatie. Want alleen dat leidt tot een structurele oplossing. ‘Wat moet de interim manager achterlaten als hij vertrekt?’, is dan ook de eerste vraag die wij stellen. Doelstelling is zo snel mogelijk een plan opstellen waar u als opdrachtgever achter staat.

Wilt u graag tijdelijke ondersteuning van één van onze specialisten?
Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Wij gaan dan op zoek naar de beste kandidaat.